SkyLab Development board met de LoRa Edge™

Een kleine Form-Factor prototyping LoRa®-bord gebaseerd op de SEMTECH LR1110 LoRa Edge ™. Gemaakt om IoT-oplossingen te creëren voor de meeste toepassingen. Een gloednieuwe module die locatiemogelijkheden binnen en buiten biedt die LoRaCloud™, Geolocatie, Wi-Fi en GPS / GNSS en nog veel meer opties combineert.

  • afmetingen 26 x 49 mm (alleen PCB)

  • volg-systemen GNSS (GPS/ BeiDou), WiFI-sniffing
  • Led RGB LED

  • Input voltage 3,3-5,5 V en Solar compatibele laadregelaar (Li-Ion)

  • USB MicroUSB Port (laden and programeren)

  • Externe I/O pins 12 WeMOs compatibele pins and 4 I/O pads

Componenten

Een chip-platform met ultralaag verbruik en een LoRa®-transceiver met een groot bereik. Het integreert multi-constellatiescanner en passieve Wi-Fi AP MAC-adresscanner voor assetmanagementtoepassingen.

De LR1110 maakt gebruik van de LoRa Cloud ™ -geolocatiemogelijkheden van Semtech om het stroomverbruik aanzienlijk te verminderen door de assetlocatie te bepalen in een cloudgebaseerde oplossing.

Een low-power, high-performance Microchip’s ARM® Cortex®-M0 + gebaseerde flash-microcontroller, de ATSAMD21G18 is ideaal voor een breed scala aan consumenten-, meet- en industriële toepassingen.

De LSM303AGR is een ultra-laag-verbruik high-performance ingebouwd met een 3D digitale lineaire versnellingssensor en een 3D digitale magnetische sensor.
De LSM303AGR heeft de lineaire versnelling op een volledige schaal van ± 2 g / ± 4 g / ± 8 g / ± 16 g en een dynamisch bereik van het magnetische veld van ± 50 gauss.
De LSM303AGR bevat een I2C seriële businterface die standaard, snelle modus, snelle modus plus en hoge snelheid (100 kHz, 400 kHz, 1 MHz en 3,4 MHz) en een SPI seriële standaardinterface ondersteunt.
Het systeem kan worden geconfigureerd om een interruptsignaal te genereren voor: vrije val, bewegingsdetectie en magnetische velddetectie.
De magnetische blokken en de versnellingsmeterblokken kunnen afzonderlijk worden ingeschakeld of in uitschakelmodus worden gezet.
De LSM303AGR is verkrijgbaar in een plastic land grid array-pakket (LGA) en werkt gegarandeerd tussen een uitgebreid temperatuurbereik van -40 ° C tot +85 ° C.

De BME280 is een vochtigheidssensor die speciaal is ontwikkeld voor mobiele toepassingen en wearables waarbij groot en laag energieverbruik belangrijke ontwerpparameters zijn. De unit combineert hoge lineariteit met zeer nauwkeurige sensoren en is perfect voor een laag stroomverbruik, langdurige stabiliteit en hoge EMC-robuustheid. De vochtigheidssensor biedt een extreem snelle responstijd en ondersteunt daarom de prestatie-eisen voor opkomende toepassingen zoals contextbewustzijn en hoge nauwkeurigheid over een breed temperatuurbereik.

De MCP73831 van Microchip is een kleine 500mA lineaire laadregelaar in een 8-pins DFN-pakket. Het is een zeer geavanceerde lineaire laadregelaar voor gebruik in beperkte en kostengevoelige toepassingen. Voor toepassingen die worden opgeladen via een USB-poort, voldoet de MCP73831 aan alle specificaties voor de USB-voedingsbus. Het maakt gebruik van een laadalgoritme met constante stroom / constante spanning met selecteerbare voorconditionering en laadafsluiting. De constante spanningsregeling is vastgesteld op 4.2V om tegemoet te komen aan nieuwe en opkomende batterij-oplaadvereisten. De constante stroomwaarde wordt ingesteld met één externe weerstand. Het MCP73831-apparaat beperkt de laadstroom op basis van de temperatuur tijdens een hoog vermogen of hoge omgevingsomstandigheden. Deze thermische regeling optimaliseert de laadcyclustijd terwijl de betrouwbaarheid van het apparaat behouden blijft.

Skylab – LoRa Development board met de LoRa Edge™ LR1110

De SkyLab prototype is gebaseerd op het Semtech LoRa Edge™ Asset Management Platform: een platform met ultralaag verbruik dat een LoRa®-transceiver met een groot bereik, multi-constellatie GPS / GNNS-scanner en passieve Wi-Fi AP MAC-adresscanner integreert in asset management applicaties. De Skylab prototype met loRa Edge™ oplossing maakt gebruik van de LoRa Cloud ™ -geolocatiemogelijkheden van Semtech om het stroomverbruik aanzienlijk te verminderen door de assetlocatie te bepalen in een cloudgebaseerde oplosser. Deze oplossing kan zorgen voor een nauwkeurige binnen- en buitenlocatie. De Skylab prototype met loRa Edge™ is ook uitgerust met de BME280-sensor, die een laag vermogen heeft en over, Temperatuur-, vochtigheids- en barometrische sensors beschikt. Deze sensor combineert een laag stroomverbruik, een geweldig ontwerp en zeer nauwkeurige sensoren om een ​​hoogwaardige en duurzame oplossing te creëren voor temperatuur-, vochtigheids- en barometrische oplossingen. Bovendien biedt The Prototyping board de LSM303AGR-module, een ultra-low-power high-performance ingebouwd system met een 3D digitale lineaire versnellingssensor en een 3D digitale magnetische sensor. Naast al deze geweldige functies bevat de SkyLab Development Board ook een MCP73831-laadcontroller met ondersteuning voor zonne-energie, perfect voor projecten zonder toegang tot stroom op het apparaat. Het bord is ook uitgerust met WeMos-compatibele pinnen waardoor het mogelijk is om veel externe borden en sensoren met WeMos-compatibiliteit aan te sluiten. Voor extra gebruiksgemak heeft het bord ook een programmeerbare RGB led en een Micro USB poort voor het opladen en programmeren van de ATSAMD21G18 microcontroller

Eerste batchregistratie

Word een van de eerste die de De Skylab prototype met loRa Edge™ LR1110 ontvangt.
U krijgt vroege toegang tot onze webshop om de PCB te bestellen wanneer deze rond 12-2020 beschikbaar zal zijn

Thank you for your Registraton.
There was an error trying to send your registraton. Please try again later.