SkyLab Solar GNSS Tracker

Volledig autonome LoRaWAN® IoT-tracker op zonne-energie Ondersteunt GPS, BeiDou, Galileo, GLONASS en (indoor) geolocatie, TDOA, RSSI. Het bevat ook een temperatuur- en ontkoppeling-sensor, magnetometer, versnellingsmeter, 6500 mAh Li-Ion-accu, polykristallijn silicium 6 volt 1 watt zonnepaneel voor zelfvoorziening en geïntegreerde magneten voor stick en track. Al deze technologie is ingebouwd in een militaire standaard, waterbestendig, drukbestendige stofdichte Pelicase

  • afmeting 17 x 9,9 x 4,7 cm

  • volg-systemen GPS, BeiDou, Galileo, GLONASS and Geolocation

  • USB MicroUSB Port (laden en programmeren)

Componenten

De RN2483 is een volledig gecertificeerde 868 MHz-module op basis van draadloze LoRa®-technologie. De RN2483 maakt gebruik van een unieke modulatie met gespreid spectrum binnen de sub-GHz-band om een groot bereik, een laag stroomverbruik en een hoge netwerkcapaciteit mogelijk te maken.

Een low-power, high-performance Microchip’s ARM® Cortex®-M0 + gebaseerde flash-microcontroller, de ATSAMD21G18 is ideaal voor een breed scala aan consumenten-, meet- en industriële toepassingen.

De LSM303AGR is een ultra-laag-verbruik high-performance ingebouwd met een 3D digitale lineaire versnellingssensor en een 3D digitale magnetische sensor.

De LSM303AGR heeft de lineaire versnelling op een volledige schaal van ± 2 g / ± 4 g / ± 8 g / ± 16 g en een dynamisch bereik van het magnetische veld van ± 50 gauss.

De LSM303AGR bevat een I2C seriële businterface die standaard, snelle modus, snelle modus plus en hoge snelheid (100 kHz, 400 kHz, 1 MHz en 3,4 MHz) en een SPI seriële standaardinterface ondersteunt.

Het systeem kan worden geconfigureerd om een interruptsignaal te genereren voor: vrije val, bewegingsdetectie en magnetische velddetectie.

De magnetische blokken en de versnellingsmeterblokken kunnen afzonderlijk worden ingeschakeld of in uitschakelmodus worden gezet.

De LSM303AGR is verkrijgbaar in een plastic land grid array-pakket (LGA) en werkt gegarandeerd tussen een uitgebreid temperatuurbereik van -40 ° C tot +85 ° C.

De EVA-M8M GNSS SiP’s hebben de superieure
prestaties van de u-blox M8-engine voor gelijktijdige positionering,
en de ondersteuning van GPS, Galileo, GLONASS en BeiDou. De EVA-M8
serie levert een hoge gevoeligheid in de ultracompacte EVADe EVA-M8M .